#rockstarsinlime

Att arbeta tillsammans är ett nöje

Kalksten fanns redan för 2000 miljoner år sedan, Nordkalk har funnits sedan 1898. Så vi är solida som sten. Vår produkt, ekologisk kalksten, har en viktig roll i en hållbar utveckling för renare luft, vatten och jord samt för att hålla i gång samhällets hjul.

Vi anser att våra anställda gör Nordkalk, och att vi är rockstjärnor i kalkbranschen! Och våra stenbrott? De är fulla av möjligheter för stenhårda talanger.

På Nordkalk finns många olika arbetsuppgifter

På Nordkalk kan du arbeta inom många olika områden. Majoriteten av våra anställda arbetar med produktion i olika gruv- och processfunktioner och med underhåll.

Våra gruvor är fulla av möjligheter för stenhårda talanger

Hos oss finns också många andra arbetsuppgifter, t.ex. inom produktutveckling, labb, administration, kommunikation, försäljning, marknadsföring, logistik och inköp.

Vi tror på samarbete och på Nordkalk finns en kultur där man hjälper varandra. Läs vad vår personal har att säga om Nordkalk som arbetsplats.

 

Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.