#rockstarsinlime

En bra plats att vara på

Det är viktigt för oss att vara en mycket bra arbetsplats för alla våra stenhårda proffs. Vi kan göra en lång lista med adjektiv för att beskriva en bra arbetsplats, men låt oss se vad vår egen personal säger:

"Jag uppskattar verkligen lagandan på Nordkalk och att samarbeta med kollegor från de andra Nordkalk-länderna", Marcin från Polen.

"Det bästa med Nordkalk för mig är att jag blir involverad i många olika saker och områden", Kristjan från Estland.

"Jag känner att arbetsgivaren respekterar min fritid och det är en stor del av välbefinnandet på jobbet", Elina från Finland.

"Definitivt människorna och atmosfären. Mina medarbetare är alltid mycket hjälpsamma och vänliga. Att vi kan lära av varandra och att arbeta tillsammans är ett nöje", Piotr från Polen.

"Jag är mycket nöjd med alla mina kollegor, kunder och samarbetspartners. Mitt jobb är mångsidigt och utmanande, vilket håller mig vaken och aktiv", Jan från Finland.

Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.