Nyheter och publikationer

Senaste nyheter från Nordkalk

Förändringar i Nordkalks ledning

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 2020-03-19

Chief Procurement Officer Nicklas Bergström lämnar Nordkalk i slutet av mars 2020.

Nicklas kom till Nordkalk för att stöda implementeringen av den nya verksamhetsmodellen ur ett inköpsperspektiv. Han har arbetat med detta ända tills implementeringen av den nya regionbaserade organisationsstrukturen slutförts. I den nya organisationen är regionerna helt och hållet ansvariga för sin egen inköpsverksamhet.

”Vi tackar varmt för den här tiden och önskar Nicklas allt gott i framtiden. Han har haft mycket att ge Nordkalk, tack vare sin yrkeskunskap, kreativitet samt positiva och hjälpsamma inställning” säger Paul Gustavsson, verkställande direktör i Nordkalk. 

Ytterligare uppgifter

Paul Gustavsson, +46 10 476 2544Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.