Nyheter och publikationer

Senaste nyheter från Nordkalk

Vår resa mot en ljusare morgondag börjar nu!

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 2021-03-02

För att lyfta fram våra produkters betydelse för hela samhället, har vi förnyat Nordkalks brand. Med förändringen vill vi kommunicera vår strävan att tillsammans med våra intressegrupper arbeta för en hållbarare och ljusare morgondag.

Vår framgång står på en stadig kalkstensgrund, 120 års erfarenhet och en kunnig personal. Vårt nya brand stöder vår position som en ledande kalkstensaktör som är kännbart närvarande i såväl dagens som morgondagens värld. Brandet kommunicerar också våra stenhårda experters engagemang för att betjäna våra kunder på bästa möjliga sätt.

Den nya smaragdgröna färgen står för en hållbar användning av naturresurser. Den inbjuder till cirkulär ekonomi och en ökad användning av sidoprodukter samt ger färg åt Nordkalks strävan mot en hållbar tillväxt genom utveckling av kloka kalkprodukter som förbättrar lantbrukets produktivitet och industrins processer.

Vår eleganta och välbekanta logga kommer nu endast att användas som vit — vit som den kalksten vi använder för att neutralisera, rena och binda orenheter i våra kunders processer samt ge näring åt den jord där vår mat odlas, rena det vatten vi dricker och den luft vi andas.

Följ med vår resa mot en ljusare morgondag på sociala medier med hashtaggarna #lifestone #limewisesolutions #rocksolidprofessionals #brightertomorrow.

Vår hemsida kommer att få nytt utseende senare under 2021.Klicka på bilden för att se vår nya video:

Brändivideonetukansi

 

Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.