Nyheter och publikationer

Senaste nyheter från Nordkalk

Nordkalk söker UNDERHÅLLSCHEF till Köping

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 2016-07-29

Nordkalk söker Underhållschef som vill driva och utveckla underhållsverksamheten. Efter ett antal år av outsourcat underhåll skall det nu tas tillbaka i egen regi. Låter det som en intressant utmaning?

Läs mer och ansök (senast 14:e August) via www.mercuriurval.com/sv/Countries/Sweden ref.nr SE-11068.

Nordkalk är Nordeuropas ledande leverantör av kalkstensbaserade produkter. Vi erbjuder miljövänliga produkter för olika branscher, såsom cellulosa- och pappersindustrin, metall- och gruvindustrin, byggnadsindustrin och den kemiska industrin. Våra produkter bidrar till en bättre miljö genom rökgasrening, vattenbehandling och jordförbättring. Vi strävar för ett mervärde till våra kunder med mindre miljöpåverkan.

Nordkalk är en lokal leverantör med verksamhet på mer än 30 orter, huvudsakligen runt Östersjön. Företaget har ca 1 020 anställda varav 170 i Sverige. Nordkalk tillhör den finländska familjekoncernen Rettig Group.

Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.