Nyheter och publikationer

Senaste nyheter från Nordkalk

Förändringar inom Nordkalks produktion och ledning

Tiina Roine (info a nordkalk.com), 2017-01-19

Kari Vyhtinen har från den 1 Januari 2017 utnämnts till COO, Nordkalk Group (Chief Operational Officer) och som medlem i Nordkalk Management Team. Karis ansvarsområde täcker produktion, kvalitet, planering, investeringar och energi. Karis placeringsort är Tytyri, Finland.

Kari_Vyhtinen

Mikael Wendel har utnämnts till t.f. produktionsdirektör för fasta Sverige inom regionen Skandinavien och Västeuropa. Mikaels placeringsort är Landskrona.

Wendel micke 100507 133

Marcin Heliosz, tidigare COO, har utnämnts till Technical Director med ansvar för tekniska projekt och funktionen Geology and Environment. Marcins placeringsort är Miedzianka, Polen. 


Jouni Heinonen har utnämnts till produktionsdirektör inom regionen North East Europe. Han ansvarar för produktionen i Finland och Estland.

Heinonen jouni 081206 133

Tidigare underhållschef Arja Piironen har utnämnts till enhetschef för Lappeenranta-Louhi enheten i Finland fr.o.m. 9. Januari 2017. Jouni och Arja har båda Villmanstrand, Finland, som placeringsort.

Arja Piironen 5Oct2016 Emil

Ledare inom kalkstensindustrin

Nordkalk är det ledande kalkstensföretaget på sin hemmamarknad. Vi levererar nödvändiga råmaterial till olika industrier och våra lösningar bidrar till ren luft och vatten liksom till ett mer produktivt jordbruk.